KOLO, NARODNA NOŠNJA, ZASTAVE, DRESOVI... Nikola Jokić ODUŠEVLJEN, MVP dobio OGROMNU podršku srpskog naroda!

Autor:

Sport

24.02.2023

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Nagetsa nije krio zadovoljstvo.

KOLO, NARODNA NOŠNJA, ZASTAVE, DRESOVI... Nikola Jokić ODUŠEVLJEN, MVP dobio OGROMNU podršku srpskog naroda!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Nikola Jokić, ponovo je upisao tripl-dabl u pobedi Denvera protiv Klivlenda (115:109) a nakon utakmice iskoristio je priliku da se obrati javnosti.

- Veoma su talentovan tim, čak i bez odsutnog Rubija, imaju dobre centre i znaju kako da pogode. Veoma sam srećan što smo našli način da ih pobedimo. Posebno u poslednjoj četvrtini. Tu se istakao Koldvel Poup koji čitavu utakmicu odigrao dobro, posebno tu poslednju deonicu. Pogodio je neke teške šuteve ili samo bio tu na terenu i činio situaciju za nas lagodnom. Zbog toga smo pobedili - rekao je Jokić.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Klivlenda

Najbolji u redovima Klivlenda bio je Evan Mobli sa 31 poenom, ali je Denver uspeo da izađe na kraj sa njim.

- Skupljali smo u reketu konstantno, nisu uspevali da šutiraju toliko dobro tokom čitavog meča pa smo im davali prostora. On je veoma poseban igrač, ima duge ruke i zna šta radi u tim slučajevima, veoma je brz i ima mekanu ruku. Ipak, našli smo načina da ga zaustavimo Istakao je Nikola Jokić.

Srbi su ponovo bodrili Jokića u hali u Klivlendu, što je ostavilo veliki utisak na našeg košarkaša.

- Naravno da sam zadovoljan. Svaki put kada dođem ovde, ljudi igraju naše kolo u našim tadicionalnoj odeći. Veoma mi je drago kada čujem srpski jezik, naše zastave, dresove... To je uvek lepo - poručio je Somborac.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Klivlenda

Pre ovog meča igrači su imali priliku za odmor, ali ne i Jokić koji je učestvovao u Ol Staru.

- Ne, ne osećam da su mi se napunile baterije. Nisam imao mnogo vremena za odmor, ali sam se navikao. I mentalno i fizički je to tako, možda je mentalno napornije zato što znate da ste mogli da imate tri-četiri dana slobodna - zaključio je Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading