ŠTA ĆE REĆI DELIJE, A ŠTA DUŠKO IVANOVIĆ? Hit izjava Branka Lazića posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća!

Autor:

Sport

19.02.2023

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi trofej sezone treći put u nizu u vitrinama kluba sa Malog Kalemegdana.

ŠTA ĆE REĆI DELIJE, A ŠTA DUŠKO IVANOVIĆ? Hit izjava Branka Lazića posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća!

Foto: Starsport

Lazić i saigrači slave osvajanje "Žućkove levice"

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su prvi trofej u sezoni savladavši Megu u finalu Kupa Radivoja Koraća rezultatom 96:79. Kapiten kluba sa Malog Kalemegdana Branko Lazić izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je odbranjena popularna "Žućkova levica", a na pitanje o proslavi trofeja imao je urnebesan odgovor.

Još jedan trofej u vitrinama, tako da samo i više nego zadovoljni. Možda večerašnja utakmica nije bila najbolja sa naše strane, jer smo se istrošili na fizičkom i emotivnom planu u polufinalu. Čestitam celoj ekipi, klubu i navijačima, naravno, i Megi na sjajnom turniru koji su odigrali - počeo je Lazić, a potom je dodao da neće biti previše prostora za slavlje:

Idemo da proslavimo u autobusu, koliko trener bude dozvolio. Mislim da ćemo toliko dobiti - objasnio je Lazić da je sve "u rukama" Duška Ivanovića.

Republika

Foto: Starsport

Ma, kakva proslava - Ivanovićeva "čvrsta ruka"

Crveno-bele naredni izazov očekuje već u petak kada u dvoranu "Aleksandar Nikolić", u sklopu 25. kola Evrolige, stiže "fenjeraš" Alba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading