ZAKUVALO SE: Crvena zvezda dobila PRETNJE iz Zadra!

Autor:

Sport

11.02.2023

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-bele čeka izuzetno težak posao na gostovanju u Hrvatskoj.

ZAKUVALO SE: Crvena zvezda dobila PRETNJE iz Zadra!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Crvena zvezda - Zadar

Košarkaši Crvene zvezde gostuju ekipi Zadra u meču 19. kola AdmiralBet ABA lige, u meču u kom će se sastati sa jedinom ekipom koja ih je porazila ove sezone na Jadranu.

Pred ovaj duel, oglasio se i Danijel Jusup, trener Zadrana, koji je izjavio da im na noge stiže najteži mogući protivnik.

- Zvezda u Zadar uvek dolazi motivisana, a pogotovo sada kada se sigurno želi da se revanšira za poraz u Beogradu. Mislim da u ovom trenutku nema težeg protivnika, a koliko znam stižu u punom sastavu. Zvezda igra sjajnu odbranu i izuzetno su opasni u ofanzivnom skoku. Šut spolja im je također odličan i teško je pronaći neki segment igre u kojem nisu na najvišem nivou. Na nama je da damo sve od sebe i da svoju šansu tražimo u tranziciji i brzim šutevima,a kuda će nas to odvesti to ćemo videti – poručio je Danijel Jusup, trener Zadra.

Foto: Starsport

Danijel Jusup, trener Zadra

Osim njega, izjavu je dao i košarkaš Zadra Arijan Lakić, koji je u prvom meču ove dve ekipe ove sezone postigao možda i najvažniji koš, a sada je najavio da bi njegov tim mogao i do pobede, nošen podrškom sa tribina.

- Spremamo se za tu utakmicu kao za svaku drugi. Ono što nam je važno su naši navijači koje pozivam da u što većem broju dođu u dvoranu i podrže nas. Ako bude dobra podrška mislim da će nam to biti jak vetar u leđa i onda ko zna što se sve može dogoditi. Možda ih opet iznenadimo kao i u prvom delu sezone na njihovom terenu – poručio je Lakić.

Meč Crvene zvezda i Zadra je na programu sutra u 17 časova, u hali Jazine.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
DS

11.02.2023 18:28

Sve ispod 25 razlike za Zvezdu smatrajte da ste sretni prosli.