NEĆE IMATI IGLA GDE DA PADNE - Grobarima tesna Arena ako Partizan uđe u top 8 Evrolige

Autor:

Sport

08.02.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žao mi je što više ne mogu da se izbacuju stolice, pa da u halu stane 22.000 i više ljudi. Postaje nam tesno u našoj kući, poručio je predsednik Partizana Ostoja Mijailović za Republiku.

NEĆE IMATI IGLA GDE DA PADNE - Grobarima tesna Arena ako Partizan uđe u top 8 Evrolige

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Košarkaši Partizana na dobrom su putu da izbore plasman u top osam fazu Evrolige, a u tom slučaju, goreće Arena! Crno-beli, kojima je ovo prvo učešće u eliti posle osam godina, već imaju šansu da se plasiraju u plej-of. "Parni valjak" je trenutno sedmi na tabeli sa skorom od 12 pobeda i 11 poraza, a mogućnost za novu pobedu imaće već sutra (20.30) protiv Bajerna u 24. kolu.

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Dobre partije izabranika Željka Obradovića oduševljavaju grobare, koji iz utakmice u utakmicu okupiraju Novi Beograd. Zbog toga su navijači Partizana bili najbrojniji u proteklom periodu u Evroligi sa 16.864, dok se na drugom mestu nalazi Žalgiris sa 2.142 gledaoca manje (14.722). Ako se pristalice crno-belih sad otimaju za karte, dok je još regularni deo sezone, možemo da zamislimo šta će biti ako se crno-beli plasiraju u četvrtfinale. U tom slučaju moraće da se traži nova hala da bi grobari mogli da isprate partije svojih miljenika i borbu za plej-of.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović potvrdio je za Republiku da pristalicama crno-belih postaje mala Arena.

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

- Ponosni smo na naše navijače, njihovu brojnost i energiju na svakoj utakmici. Jasno je da interesovanje i za utakmicu protiv Fenera ide u pravcu da žalimo za vremenom kad su smele da se skidaju stolice, pa da u halu stane 22.000 i više ljudi. Ali tako je, kako je, iako najveća dvorana u Evroligi, ispada da je za neke utakmice Partizana tesna. Valjda je sada jasno kolika je vrednost sezonske karte i koliko su ljudi kupovinom sezonske karte pametno investirali - istakao je Mijailović.

Iako crno-beli trenutno zauzimaju sedmo mesto na tabeli, prvi čovek kluba iz Humske nije želeo da komentariše krajnje domete izabranika Željka Obradovića.

- Neozbiljno je da sad već trčimo pred rudu i pričamo o top osam fazi. Posebno jer ta tema nije bila ni na radaru nekih mesec dana unazad. Borimo se za to, ali bore se i drugi. Videćemo ko će se izboriti. Najbitnije je da idemo utakmicu po utakmicu. Sad nas očekuje Bajern, pa Borac, pa Kup. Mada, niko ni nama, a ni navijačima ne može da zabrani da težimo uspehu - rekao je Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading