MNOGO VAŽNA POBEDA: Obradović PRESREĆAN posle trijumfa protiv Asvela!

Autor:

Sport

31.01.2023

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je zadovoljan strateg crno-belih posle nove pobede u Evroligi.

MNOGO VAŽNA POBEDA: Obradović PRESREĆAN posle trijumfa protiv Asvela!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana su savladali ekipu Asvela sa 84:72 u meču 22. kola Evrolige, čime su stigli do svoje 11. pobede.

Posle meča je svoje viđenje dao i trener Željko Obradović.

- Odigrali smo drugo poluvreme dobro kao i prvo, pa smo pobedu zaslužili. A mnogo nam je bila važna, jer nas za tri dana čeka veoma bitna utakmica (u Kaunasu, protiv Žalgirisa), zato sam onako i podelio minutažu među igračima - rekao je Obradović pre odlaska u svlačionicu.

Najefikasniji je u redovima Partizana bio Kevin Panter, koji je večeras ubacio 22 poena.

- Ova pobeda nam je bila baš potrebna. Dobro je pobeđivati pred našim sjajnim navijačima, a pritom važno da nastavimo sa dobrom serijom. Mi smo veoma kvalitetno "otvorili" ovaj meč, a onda i treću četvrtinu odigrali kako treba - rekao je Panter, koji je protiv Asvela imao i četiri skoka, te dve asistencije.

Foto: Starsport

Panter je dominirao večeras protiv Asvela

Sa njim se složio i Matijas Lesor.

- Velika pobeda, svi smo odigrali kako treba, a naročito je bilo važno što smo posle predaha na poluvremenu nastavili sa istim intenzitetom i tada definitivno sprečili Asvel da se vrati u meč. Hteli smo da se revanširamo za poraz na njihovom terenu, ali nama je svaka utakmica bitna. Ne razmišljamo još o plej-ofu, to ćemo kada se približi kraj ligaškog dela takmičenja. Nama je sada u glavi Kauans, petak. Čeka nas velika utakmica, i to jako teško gostovanje, ali pripremićemo se, probati da pobedimo... - rekao je Lesor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading