GORE NIJE MOGLO: Cedevita saznala loše vesti pred nastavak sezone!

Autor:

Sport

25.01.2023

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crna serija kojoj nema kraja.

GORE NIJE MOGLO: Cedevita saznala loše vesti pred nastavak sezone!

Foto: KK Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Košarkaši Cedevita Olimpije doživeli su novi poraz, ovoga puta u Evrokupu, pošto su izgubili od ekipe Huventuda sa 96:91 u meču 12. kola drugog po kvalitetu takmičenja u Evropi.

Nakon što su gostovali Crvenoj zvezdi u Beogradu, u meču u kom su doživeli tesan poraz, Cedevita je sada išla na noge u Badalonu, gde se sastala sa jednim od najvećih favorita za osvajanje Evrokupa.

Ponovo su "zmajčeki" ubacili veliki broj poena, ali im to nije pomoglo da dođu do pobede, pošto je Huventud ubacio pet poena više i odneo pobedu u svojoj hali.


Najefikasniji kod pobedničkog sastava bio je Džoel Para sa 23 poena, 18 je dodao Simon Birgander, dok su Giljem Vives i Kajl Gaj upisali 15, odnosno 14 poena.

Sa druge strane, najefikasniji je po običaju bio Jogi Ferel sa 25 poena, a pratili su ga Džoš Adams sa 15, odnosno Edo Murić koji je ubacio 13 poena.

 

 

Posle 12. kola, ekipa iz Ljubljane se nalazi na poslednjem mestu grupe A u Evrokupu, sa samo dve pobede u 12 kola, pa je sve očiglednije da Cedevitu nećemo gledati u drugoj fazi, iako čak osam ekipa iz jedne grupe, od deset koliko ih ima, prolazi u narednu fazu.

Sa druge strane, Huventud deli prvo mesto sa skorom od osam pobeda, odnosno četiri poraza.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading