U STILU ŠPANSKIH SAPUNICA: Letos ga želela Zvezda, dogovorio sve sa Radonjićem, pa skrenuo za Milano (FOTO)

Autor:

Sport

25.01.2023

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno.

U STILU ŠPANSKIH SAPUNICA: Letos ga želela Zvezda, dogovorio sve sa Radonjićem, pa skrenuo za Milano (FOTO)

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Dejan Radonjić je nedavno izjavio da bi Panatinaikos trebalo da se pojača i mediji iz Grčke su odmah to povezali sa Šabazom Nejpirom, međutim, iz Španije stiže vest da je Oliimpija iz Milana krenula da preotme iskusnog pleja.

 

 

Naime, "webEncestando", pouzdani mediji iz Španije, tvrdi da je Milano krenuo u napad na Nejpira, koga i Panatinaikos pokušava već neko vreme da dovede, te se ostavlja pitanje - ko će biti istrajniji.

Od ranije je poznato da je PAO dobio "neograničen budžet", kao i da veruju u Radonjića, koji je očigledno rešio da uozbilji svoje redove, ali isto tako je poznato i da Milano ne kuburi sa novcem, pa je ovo i sudar ekonomskih titana.

Podsetimo, letos je Nejpir bio i želja Crvene zvezde s kojim je postigao i dogovor, ali su se isprečile određene stvari koje su ovog košarkaša sprečile da ipak dođe u Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading