GROBARI SPARTANCI: Paspalj o šansama 300 navijača Partizana na gostovanju Zvezdi

Autor:

Sport

24.01.2023

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To što će biti gostujućih navijača, kao i u prvom derbiju u Evroligi, valjda znači da su se Zvezda i Partizan dogovorili i da će sve proteći bez incidenata, kaže legenda naše košarke.

GROBARI SPARTANCI: Paspalj o šansama 300 navijača Partizana na gostovanju Zvezdi

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće u petak Partizan u 21. kolu Evrolige, a prema saznanjima našeg portala, o čemu je Republika već do detalja pisala, u Pioniru će na večitom derbiju, među 5.000 zvezdaša, biti i tačno 300 navijača crno-belih. Baš kao Spartanaca u filmu sa temom čuvene bitke između Grka i Persijanaca. U prvom meču odigranom 8. decembra, kada je Partizan bio domaćin a slavila je Zvezda trojkom Nemanje Nedovića (73:76), nije bilo incidenata, iako je u Areni bilo 400 zvezdaša okruženih sa oko 19.000 grobara.

Foto: Starsport

Grobari

Zbog toga legenda srpske košarke Žarko Paspalj, u razgovoru za Republiku, priželjkuje da i duel na Svetog Savu protekle u najboljem redu.

- Ako je sve ovako kao što kažete onda to znači da su se klubovi dogovorili, kao i u prvom meču. A čim su se dogovorili verujem da su porazgovarali i sa svojim navijačima i da incidenata neće biti i da će sve biti u skladu sa prvom utakmicom - rekao je Paspalj, pa se osvrnuo i na košarkaši aspekt i mogući ishod:

Foto: Republika

Delije na večitom derbiju u Štark areni

- Zvezda je u boljoj formi i favorit je zbog toga, ali i zato što je dobila oba derbija ove sezone i zato što igra pred domaćim navijačima. Ali upravo je to čar derbija, ne pobeđuje uvek bolji. Motivacija je drugačija u ovakvim uakmicama, inspiracija pojedinca i jedna lopta često mogu da budu važniji od onoga što kažu statistika i prognoze.

Foto: Starsport

Detalj sa prethodnog derbija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading