PEŠIĆ BACIO KARTE NA STO! Rekao je sve o ODNOSU Jokića prema timu i saigračima!

Autor:

Sport

12.01.2023

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorio dušu!

PEŠIĆ BACIO KARTE NA STO! Rekao je sve o ODNOSU Jokića prema timu i saigračima!

Foto: Starsport/Ilustracija

Nikola Jokić i Svetislav Pešić

Selektor Košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić govorio je na "RTS-u" u emisiji "OKO" o vedeti "orlova" i Denver Nagetsa Nikoli Jokiću:

- Njegov najveći kvalitet nije tribl dabl ili dabl dabl kako se već kaže... Nikola ima taj kvalitet da svake godine napreduje. Te priče da je on samo talentovan, to nije tako. Njegov rad, kao i posvećenost treningu, to je fantastično. Malo je takvih igrača kao što je Nikola. On na pravi način koristi sve kako bi se pripremio za utakmice. On je letos bio spreman pre početka priprema za Eurobasket. 

- Svi veliki igrači, pa tako i Nikola, oni su svesni odgovornosti koje nose. Sa njima je lako i raditi i komunicirati. On je skroman momak! Najbolji igrač Denvera je "tim plejer", to je neverovatno. Jokić je pravi model i primer svima, vođa je na treningu i u teretani - rekao je Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading