NAJBOLJI, ALI UZALUD: Bogdan napunio koš Milvokija, Atlanta izgubila!

Autor:

Sport

12.01.2023

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš Partizana na nivou.

NAJBOLJI, ALI UZALUD: Bogdan napunio koš Milvokija, Atlanta izgubila!

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović i Tre Jang

Košarkaši Atlante doživeli su poraz na svom terenu od Milvoki Baksa sa 114:105.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović odigrao je veoma dobar meč za Hokse i bio je najefikasniji u svom timu. Ljubimac Grobara je ubacio 22 poena, a tome je pridodao pet asistencija, tri skoka i dve ukradene lopte.

To nije bilo dovoljno da se savladaju Baksi. Gosti iz Milvokija su odigrali savšrenu prvu četvrtinu posle koje su vodili 39:19. Atlanta je uspela dobrom igrom u trećoj četvrtini da priđe na zaostatak od samo sedam poena razlike.

Domaćin je nastavio sa dobrom igrom i u poslednjem periodu, a u jednom trenutku je uspeo i da povede sa 103:101. Ipak, Milvoki do kraja meča pravi seriju od 13:2 i stiže do važne pobede.

Hoksi sada imaju skor 19-22, a Milvoki 27-14.

Bakse je predvodio sjanji Džru Holidej sa 27 poena, Bruk Lopez je imao dabl-dabl učinak od 20 poena i 12 skokova, Dževon Karter i Bobi Portis ubacili su po 13 poena, a Pet Konaton deset. Janis Adetokumbo je utakmicu završio sa svega sedam koševa, ali i 18 skokova i deset asistencija.

U Atlanti, pored Bogdana, istakao se Diandre Hanter sa 16 poena, Džon Kolins je postigao poen manje, Frenk Kaminski je ubacio 13 koševa, a dvocifren je bio i Džejlen Džonson sa 12 poena.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading