ŠOKIRAO AMERIKANCE IZJAVOM: U NBA zapanjeni posle ovih reči!

Autor:

Sport

08.01.2023

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razbio protivnika, pa otvoreno govorio na konferenciji.

ŠOKIRAO AMERIKANCE IZJAVOM: U NBA zapanjeni posle ovih reči!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Dalas Meveriksa savladali su Nju Orleans Pelikanse sa 127:117, u noćašnjem meču NBA lige.

Mevse je do trijumfa predvodio maestralni Luka Dončić, koji je zabeležio novi tripl-dabl, pošto je uz 34 poena imao i deset skokova i asistencija. Upravo je Slovenac pričao za medije posle ove utakmice.

- Bio sam malo prehlađen ovih dana, možda su me malo i alergije mučile pa sam dobio neke lekove i već se osećam bolje, pogotovo danas. Juče mi je bilo dosta lošije. Da li ću igrati protiv Oklahome? Videćemo - poručio je Dončić nakon utakmice.

Foto: Tanjug/AP

Luka Dončić je noćas upisao novi tripl-dabl

Dončić ima još jednu fantastičnu sezonu gde u proseku ima 34 poena, 8,8 skokova uz 8,7 asistencija na 50,1% šuta iz igre u svojoj petoj sezoni u NBA ligi pa je samim tim i MVP kandidat.

Slovenac je zatim nastavio sa pričom na konferenciji, a ono što je usledilo je sigurno začudilo sve novinare.

- Pa i ne pratim nešto, pogledam nekoliko NBA utakmica, a Evroligu gledam više nego NBA. Ukoliko je na televiziji dobra NBA utakmica, sigurno ću je pogledati - rekao je Dončić.

Ekipa Dalasa je malo slabije krenula sezonu, ali je upisala osam pobeda u poslednjih devet mečeva, pa su sada na četvrtoj poziciji Zapadne konferencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading