KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Centar napustio ekipu, počela potraga za novim pojačanjem (VIDEO)

Autor:

Sport

17.12.2022

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub se oglasio zvaničnim saopštenjem.

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Centar napustio ekipu, počela potraga za novim pojačanjem (VIDEO)

Foto: Starsport

Disciplinska komisija Mornara suspendovala je Šeik Mbake Dionga. Ovakva reakcija usledila je nakon što je senegalski centar samovoljno napustio ekipu.

- Ne ulazeći u razloge njegovog postupka, potvrđujemo da je klub u dužem periodu bio nezadovoljan kvalitetom igara i anagažovanjem ovog igrača na treningu. U skladu sa tim, preduzeli smo sve neophodne korake kako bi pojačali tim na poziciji centra, a ime novog igrača biće uskoro saopšteno - navodi se u saopštenju kluba iz Bara.

U međuvremenu, fokus stručnog štaba i igrača Mornara usmeren je ka crnogorskom derbiju u 11. kolu ABA lige. U nedelju, 18, decembra, u Bar stiže Budućnost, koja slovi za blagog favorita na parketu.

Utakmica počinje u 19 časova, gotovo sve duele u prethodnih nekoliko godina su rešavale jedna, ili dve lopte, pa ljubitelje košarke gotovo izvesno očekuje velika borba, zanimljiva i neizvesna utakmica. Budućnost ima skor 6-4, a Mornar 4-6.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading