TRENER MORNARA GRMEO POSLE PORAZA OD ZVEZDE: Ovo ima samo u Beogradu (VIDEO)

Autor:

Sport

11.12.2022

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije štedeo reči.

TRENER MORNARA GRMEO POSLE PORAZA OD ZVEZDE: Ovo ima samo u Beogradu (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Mornar u 10. kolu ABA Lige rezultatom 93:77. Ovo je bila osma pobeda crveno-belih, a trener Mornara Mihailo Pavićević čestitao im je na pobedi i sumirao utiske nakon meča u hali "Aleksandar Nikolić".

- Čestitke Zvezdi na više nego zasluženoj pobedi. Čestitke i mojim igračima, naš maksimum ne zavisi od nas, nego od Zvezde. Nemam šta da im zamerim. U nekim periodima igre smo se držali, ali Zvezda ima neosporan kvalitet i za sve su nalazili rešenje. Drago mi je što su neki igrači pokazali bolje lice nego na prethodnim utakmicama. Sve najbolje Zvezdi u nastavku sezone - rekao je Pavićević.

Poželeo je iskusni strateg sreću treneru Dušku Ivanoviću u nastavku crveno-bele odiseje.

- Da poželim i sreću najvećem pojačanju Zvezde ove sezone - Dušku Ivanoviću. Znamo se od igračkih dana, on je rođeni pobednik i taj mentalitet je preneo na kompletnu ekipu. U skorije vreme nije zabeleženo da od ekipe koja je bila u žestokom problemu, koja nije dobro izgledala, odjedanput došao i napravio ovakvu seriju. A nije samo serija, nego način na koji ostvaraju pobede - impozantno. O trenerima ne treba mnogo trošiti reči, o njima govore rezultati. Duško gde god da je radio - govorili su rezultati.

Pavićević se osvrnuo na interesovanje za najboljeg igrača Mornara Fatsa Rasela, ali i na istorijski, prvi evroligaški Večiti derbi.

- Postoji mnogo ponuda, od Kine, Rusije, Evrope… nema tajni. Mi nismo klub koji će nekoga sputavati. Ko god je bio u Areni treba da bude ponosan. Onakva atmosfera, bogami kompletan događaj na terenu. Imao sam privilegiju da budem na događaju koji će se dugo pamtiti. Evroliga se hvali sa snimcima i kaže ovo ima samo u Evropi, ja bih ispravio i rekao - ovo ima samo u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading