ŽOC UDARIO! To je SKANDAL šta smo mi radili! Naneli? Pa sa njim smo bili u minusu dok je igrao - HULIGANIMA nije mesto na tribinama!

Autor:

Sport

08.12.2022

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana doživeli su poraz u 12. kolu regularnog dela Evrolige od Crvene zvezde sa 76:73.

ŽOC UDARIO! To je SKANDAL šta smo mi radili! Naneli? Pa sa njim smo bili u minusu dok je igrao - HULIGANIMA nije mesto na tribinama!

Foto: Starsport

Nakon poraza od Zvezde pred novinare je izašao trener Partizana Željko Obradović:

- U zadnjih minut i po, pogledao sam ponovo. Promašili smo četiri šuta. To je košarka, naš šut je bio na nivou... ne znam! Odgovornost je na meni. Fantastična atmosfera, zamolio sam navijače da budu kulturni i bio je divno. U ABA ligi je drugačije, mi moramo da izbacimo huligane sa tribina! Čestitam Zvezdi koja je zasluženo pobedila. Mi smo promašili na kraju, oni pogodili i to je tako.

- Ja verujem u ovaj tim. Problem jeste što Lesor mnogo igra, ali on ima energiju. Smailagić se još oporavlja. Brodžijanski je sjajan momak, ali je večeras bio loš. Ovo se sada zaboravlja, idemo dalje! Nema razmišljanja, sada je Olimpija na redu. Pričam sa igračima, ponekad izgledamo kao da smo bez iskustva. Bilo je i navijača Zvezde, mi smo ih lepo ugostili i sve je bilo lepo i sportski. Huligan nema mesta na tribini, prvi koji nešto baci treba da ide napolje. Slika koja je večeras otišla iz Beograda bila je fenomenalna. 

- Dominirali smo u skoku, za razliku od Valencije. Ipak, ako ne ubaciš loptu, to je to. Mnogo izgubljenih lopti, to je dekocentracija i to je neverovatno. Igrači su imali želju i još jednom čestitam Zvezdi. Na tajm-autu sam tražio da nema šuta za tri, da branimo, ali završnica je bila katastrofalna. Neko mora da igra manje, večeras je to bio Naneli. Dobar je bio Tristan, dobijaće šansu i dalje. Dok je Naneli igrao bili smo u minusu, ali daleko od toga da ga ja napadam. Dok mi slavimo koš, oni momci u kontri pogode.

- Mi smo prestali da igramo u prvoj deonici, tako se Zvezda i vratila. To je skandalozno šta smo mi dozvolili. Jedini način je analiza i rad, sada nemamo toliko vremena kao pre. Avramović je počeo da radi sa loptom. Mislim da će polako da se uvodi u igru. On želi da igra, ali videćemo na utakmici kako će izgledati - zaključio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading