MOĆNA PORUKA DEJANA BODIROGE: Drama pred VEČITI DERBI dostiže VRHUNAC!

Autor:

Sport

06.12.2022

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se legenda srpske i svetske košarke.

MOĆNA PORUKA DEJANA BODIROGE: Drama pred VEČITI DERBI dostiže VRHUNAC!

Foto: Starsport

Dejan Bodiroga

Povodom prvog evroligaškog Večitog derbija u istoriji oglasio se i predsednik elitnog takmičenja Dejan Bodiroga koji je u kratkom obraćanju naglasio od kolike je važnosti da utakmica prođe u pozitivnom tonu.

Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter i Branko Lazić

 

- Atmosfera u našim dvoranama i strast koju naši navijači pokazuju na svakoj utakmici je nešto je najbolje što vrednujemo u evroligaškoj košarci, jako smo ponosni zbog toga. Ipak, mi smo samo ponosni ako se ta strast iskazuje u okviru poštovanja rivala - poručio je Bodiroga i dodao:

- U četvrtak imaćemo priliku da gledamo srpski derbi između Partizana i Crvene zvezde prvi put u istoriji Evrolige. Svi znamo da je rivalstvo ova dva kluba istorijsko, ne samo u srpskim, već i u svetskim okvirima.

Upravo iz tog razloga predsednik Evrolige ističe...

- Od izuzetne je važnosti da se sportski aspekt poštovanja rivala vrednuje među svim činiocima utakmice. To će omogućiti navijačima, na tribinama i kraj malih ekrana, da uživaju u spektaklu.

Navodno su i obavljeni temeljni razgovori bezbednosnih službi Evrolige sa predstavnicima oba kluba, kao i njihovim ljudima zaduženim za sigurnost stručnih štabova oba tima, kako bi se svi detalji utanačili pred istorijski susret dve najveće srpske ekipe.

Podsetimo, Večiti derbi igra se u četvrtak od 20 časova i 30 minuta u okviru 12 kola Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading