BLIŽI SE ISTORIJSKI VEČITI DERBI: Partizan se oglasio važnim saopštenjem!

Autor:

Sport

05.12.2022

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za spektakl.

BLIŽI SE ISTORIJSKI VEČITI DERBI: Partizan se oglasio važnim saopštenjem!

Foto: Starsport

U četvrtak je istorijski dan za srpsku i evropsku košarku uopšteno. Očekuje nas prvi okršaj Partizana i Crvene zvezde u Evroligi, prvi večiti derbi u elitnom takmičenju. Tim povodom crno-beli su se oglasili saopštenjem u kom su naveli da ulaznica više nema u slobodnoj prodaji.

 

 

- KK Partizan Mozzart Bet sa ponosom ističe da su sve ulaznice za utakmicu 12. kola Evrolige rasprodate. Po prvi put u istoriji, crno-beli će dočekati Crvenu zvezdu u okviru Evrolige, što izaziva veliko interesovanje ne samo srpske, već i evropske košarkaške javnosti.

Tim povodom, Partizan se obraća navijačima, simpatizerima, predstavnicima medija, predstavnicima tehničkih službi i obezbeđenja sa iskrenom željom da predstojeći meč protekne u najboljem redu i bude primer dobre, sportske atmosfere i dobre organizacije na evropskom nivou.

Pored 11.500 sezonskih ulaznica, sve dnevne ulaznice koje su se našle u slobodnom opticaju su rasprodate. Kao nagradu za vernost, Partizan Mozzart Bet je doneo odluku da svim kupcima dnevnih ulaznica za meč protiv Crvene zvezde obezbedi besplatan ulaz na utakmicu ABA lige protiv FMP-a 19. decembra. Potrebno je da navijači sačuvaju svoje ulaznice i da isti bar kod ponovo očitaju na ulazu 19.12.2022.

Štark arena će u četvrtak nesumnjiivo biti puna i zbog toga napominjemo da je svaka ulaznica numerisana. Bezbednosne snage na utakmici će biti pojačane, a svaki gledalac će biti u obavezi da zauzme ono mesto za koje ima kartu.

Ovom prilikom, Partizan Mozzart Bet napominje da će gostujući tim prema propozicijama dobiti mesta koja se nalaze u produžetku gostujuće klupe i da nikakvog drugog mesta na kojem će se gostujući navijači u dvorani okupljati neće biti.

Još jednom pozivamo sve prisutne u dvorani da poštuju numeraciju, slede instrukcije redara i hostesa i ne zadržavaju se na stepenicama i prolazima - stoji u saopštenju kluba iz Humske.

Podsetimo, utakmica između Partizana i Crvene zvezde na programu je u četvrtak od 20 časova i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading