Plejmejker napustio Partizan!

Autor:

Sport

15.11.2022

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizator igre sreću potražio na drugom mestu.

Plejmejker napustio Partizan!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Mladi plejmejker Partizana Mihailo Petrović (19, 190) nastaviće karijeru u Borcu iz Čačka, za koji će igrati na pozajmici do kraja sezone.

Petrović je prethodno bio na pozajmici u Dunavu iz Starih Banovaca.

Inače, on je prošao kroz mlađe kategorije crno-belog kluba iz prestonice, a u pripremnom periodu je proveo vreme sa prvim timom. Međutim, zbog brojne konkurencije na poziciji organizatora igre u Partizanu, Željko Obradović je odlučio da ga pošalje na kaljenje u Dunav. U dosadašnjem delu sezone igrao je u proseku 32 minuta, a beležio je 20,6 poena i 5,6 asistencija.

Što se tiče pozicije plejmejkera u Čačku, Borac trenutno na tom mestu ima Marka Radonjića i Nikolu Kočovića, koji je povređen i do sada nije ulazio na parket. Zbog toga je trener Marko Marinović bio prinuđen da kombinuje, pa su se u organizaciji igre priključivali Radovan Đoković i Hanter Hejl, kao mladi igrači poput Ćurčića i Miloševića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading