HOROR U TURSKOJ: Amerikanac napadnut nožem na parkingu (FOTO)

Autor:

Sport

06.11.2022

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni košarkaš bio meta nasilnika.

HOROR U TURSKOJ: Amerikanac napadnut nožem na parkingu (FOTO)

Foto: Starsport

Erik Mekolum

Američki košarkaš Erik Mekolum preživeo je horor u Turskoj, pošto ga je nepoznata osoba napala nožem.

Brat NBA zvezde Si Džej Mekoluma ove sezone nastupa za Pinar Karšijaku, a incident o kom je obavestio javnost na društvenim mrežama se dogodio u jednom tamošnjem tržnom centru.

Naime, do svađe je došlo zbog parking mesta, a o svemu je bek Karšijake pisao na Tviteru.

- Prijatelji, fanovi u Izmiru. Prijavite vlasnika ovog belog 'Mercedesa'. Ponašao se kao idiot oko mog parking mesta. Prišao je mom automobilu agresivno, sve dok nisam izašao iz auta i dok nije video koliko sam viši/mlađi od njega. Prišao mi je sa nožem i tada su ga ljudi zadržali - napisao je Amerikanac.

Incident je dodatno opisao u sledećoj objavi.

- Posvađali smo se, bilo je svega, ali su građani koji su se zatekli u tržnom centru intervenisali i fizički su ga zadržali. Ko zna dokle je moglo da ide. Najgore od svega je što sam bio sa mojom trudnom suprugom i dvogodišnjim sinom. Morao sam da se postaram da su bezbedni. Ovo je idiot - dodao je Mekolum.

Mekolum ima 34 godine, a u Evropi je od 2010. kada nije izabran na NBA draftu, uz dva izleta u Kinu. Od tada je nastupao za Elicur Netanju, Hapoel Kfar Sabu, Apolon Patras, Panionios, Džeđang Golden Bulse, Galatasaraj, Beikong Flaj Dragonse, opet Galatu, Efes, Uniks, Himki, Lokomotivu Kubanj i Karšijaku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading