GRCI RASPLAKALI SRBIJU: Veličanstven gest u čast tragično preminulog Stevana Jelovca! (FOTO)

Autor:

Sport

01.11.2022

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hvala braćo Grci!

GRCI RASPLAKALI SRBIJU: Veličanstven gest u čast tragično preminulog Stevana Jelovca! (FOTO)

Foto: Starsport

Stevan Jelovac

Košarkašku klub AEK doneo je odluku da svoju dvoranu u Atini nazove po tragično preminulom srpskom košarkašu Stevanu Jelovcu, preneli su grčki mediji.

Dosadašnji naziv "Ano Loisa" otiće u istoriju, a hala u glavnom gradu Grčke nosiće ime po srpskom košarkašu koji je u trenutku smrti nastupao za AEK.

Tragična smrt Stevana Jelovca dogodila se pre nešto manje od godinu dana. On je doživeo moždani udar na treningu atinskog velikana, a tri nedelje kasnije izgubio je životnu bitku.

 

 

Jelovac je seniorsku karijeru počeo u Vazuri, da bi kasnije nosio i dres Crvene zvezde. Nastupao je i za Antaliju, Kazertu, Lijetuvos Ritas, Saragosu, Nižnji Novgorod, Bamberg, Gazijantep, San-en Nio Finiks i AEK.

AEK je 14. decembra 2021. godine povukao dres sa brojem 13 u njegovu čast, a novim gestom su pokazali koliko cene pokojnog srpskog košarkaša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading