TRENER BUDUĆNOSTI NAKON PORAZA OD ZVEZDE: To su neka nova pravila...

Autor:

Sport

10.10.2022

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije zadovoljan strateg Podgoričana posle neuspeha u Beogradu.

TRENER BUDUĆNOSTI NAKON PORAZA OD ZVEZDE: To su neka nova pravila...

Foto: Starsport

Vladimir Jovanović

Trener košarkaša BudućnostiVladimir Jovanović, izneo je svoje utiske posle poraza od Crvene zvezde u derbiju drugog kola AdmiralBet ABA lige.

Utakmica je bila i više nego takmičarska, mada ne znam koliko ljudi vole da gledaju ovakve mečeve na mali broj poena. I ja i trener Vlada smo rekli da kroz ovakve mečeve uigravamo ekipu. Mi smo imali velike probleme sa lou post igrom Zvezde, ali smo našli način da dovedemo utakmicu u neku neizvesnu završnicu. Nismo do kraja utakmice uspeli da nađemo pravi ritam. Da ne ulazim u to da li jeste ili bio faul, imali smo taj kontranapad, Kuridža je napravio faul, ali možda je to bio neki momenat u kome smo mogli da dobijemo utakmicu. Čestitam Crvenoj zvezdi i želim joj sve najbolje, a mi imamo jedan dan da se u ovom sastavu spremimo za prvi meč Evrokupa sa Hamburgom - rekao je nekadašnji strateg Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Jovanović

Osvrnuo se i na detalj da je postojala opasnost u nekoliko navrata da se prekine utakmica, zbog pogrdnih skandiranja na račun sudije Damira Javora.

- To su neka nova pravila, nisam previše upućen u sve to, da li je trebalo ili nije trebalo da se prekine. Što se tiče tenzija u ABA ligi, meni je sve to, ne bih rekao normalno, ali hoću da kažem očekivano.

Potom je pričao i o sudijskom kriterijumu.

- Ovde je problem sa igračima, koji nisu igrali ABA ligu, bez obzira na njihov kvalitet, da se prilagode, ne na ono što se dešava na terenu... Spominjao sam raije da je ABA liga liga koja se igra sa dosta kontakta. Oni igrači koji su došli i iz kvalitetnijih liga, teško se aklimatizuju. Jako je teška ABA liga za igranje. Bez obzira da li ste prvi i igrate protiv 13. na tabeli. Nijedna utakmica ne može tako lako da se dobije. U 90 odsto slučajeva su ovako čvrste kao što je bila ova večeras - podvukao je Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading