Čović se latio mikrofona i uputio molbu Delijama!

Autor:

Sport

10.10.2022

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde dočekali su na svom parketu u derbiju drugog kola ABA lige ekipu Budućnosti u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Čović se latio mikrofona i uputio molbu Delijama!

Foto: Starsport

Nebojša Čović

Pred sam kraj prvog poluvremena, sudijska trojka predvođena Sašom Puklom prekinula nakratko meč i zatražila od zvaničnog spikera da se obrati navijačima, kako bi se prekinulo vređanje njih samih.

U tom momentu se predsednik Zvezde Nebojša Čović latio mikrofona i obratio prisutnim navijačima: 

Republika

Foto: Starsport

Sudijska trojka na meču Crvene zvezde i Budućnosti

- Molim vas, molimo vas u ime kluba, nemojte da nasedate na provokacije, nemojte da vređate sudije, vrlo lako utakmica može da se prekine. Ako nam to treba večeras, ja stvarno ne znam šta dalje da radimo. Ako je to nešto što treba ovom klubu i svima nama večeras. Molim vas, u ime predsednika Čovića, urazumite se, nemojte da nasedate na provokacije, ako postoji neka ideja da se vi isprovocirate, pokažite da ste veći od svega toga i da je Zvezda veća od svih ljudi koji pokušavaju na bilo koji način da je izvedu iz takta - rekao je Čović.

Inače, sudijsku trojku na današnjoj utakmici pored Pukla čine i Damir Javor, kao i hrvatski sudija Josip Radojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading