Anđušić iskren: O čemu dalje da pričamo kad smo primili 61 poen za poluvreme!

Autor:

Sport

07.10.2022

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana doživeli su jako težak poraz u Berlinu od ekipe Albe na premijeri u Evroligi posle gotovo osam godina - 100:84.

Anđušić iskren: O čemu dalje da pričamo kad smo primili 61 poen za poluvreme!

Foto: Starsport

Bek Danilo Anđušić

Svoje impresije nakon poraza crno-belih izneo je i Danilo Anđušić:

- Nismo uspeli da se vratimo. Sada vidimo na kojem je nivou Evroliga, koliko je drugačija u odnosu na sve ostale. Alba je igrala sjajno od samog početka, mi smo otvorili utakmicu mekano, bez čvrstine i energije, to je rezultiralo njihovim lakim šutevima za tri, pogotovo iz drugog napada, gde nismo imali skokove u napadu. Dopustiti ekipi 61 poen za poluvreme, pogotovo u Evroligi, nemamo šta da pričamo, teško je vratiti se u igru.

- Pozitivna stvar je što smo se u drugom poluvremenu razbudili, stigli na 10 poena, imali čak jedan ili dva napada da prelomimo, da spustimo razliku i vratimo se u igru. Nismo uspeli. Ali dobro, prva utakmica, idemo dalje. Moramo da vidimo pozitivne stvari u svemu ovome, da popravimo šta može da se popravi. Očekuje nas paklen raspored. Sada ide meč u ABA ligi, važno je da se dobije, da se sa dobrom atmosferom uđe u meč Evrolige u Baskoniji.Mislim da nismo to kontrolisali od početka utakmice. Svi su imali želju, početak je Evrolige, ali to nismo uspeli da kontrolišemo. Oni su tu zajedno dosta dugo, znaju kako da odigraju i da ostvare pobedu što su i uradili- rekao je Anđušić, a prenosi "Telegraf".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading