NAJVERNIJA PODRŠKA SRPSKOM SPORTU STIŽE SA ADRESE MOZZARTA: KK Partizan od danas KK Partizan Mozzart Bet

Autor:

Sport

01.10.2022

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Mozzartova uspešna sportska sezona nastavlja svoj niz podrške domaćem sportu koja je stigla i na adresu KK Partizan.

NAJVERNIJA PODRŠKA SRPSKOM SPORTU STIŽE SA ADRESE MOZZARTA: KK Partizan od danas KK Partizan Mozzart Bet

Foto: Starsport

Slobodan Prodanović i Ostoja Mijailović

Najtrofejniji domaći klub i regionalni lider u priređivanju igara na sreću potpisali su ugovor o generalnom sponzorstvu u narednih godinu dana. Svečanom činu potpisivanja prisustvovali su ispred KK Partizan predsednik kluba Ostoja Mijailović i generalni direktor kompanije Mozzart Slobodan Prodanović.

- Posle Čačanina na klupi i fotelji imate još jednog partnera iz Čačka i to naslovnog  Ovo je nastavak saradnje sa Partizanom, i naslovno sponzorstvo je vrhunac u podržavanju jednog sportskog kolektiva. Očekujemo vrhunske rezultate i radujemo se novim uspesima - istakao je Slobodan Prodanović, generalni direktor kompanije Mozzart.

Ovo je samo nastavak uspešne saradnje koja je protkana zapaženim rezultatima najtrofejnijeg domaćeg kluba, koji na svom čelu ima i najtrofejnijeg trenera u istoriji Evrolige.

- Zahvaljujem se kompaniji Mozzart koja je društveno odgovorna od trenutka svog postojanja I koja je dosta uložila u srpski sport. Želim da im se zahvalim što su prepoznali da je KK Partizan dobar brend za ulaganje. Ovo je najveći pojedinačni ugovor koji je ikada potpisan i radujemo se daljoj zajedničkoj saradnji - istakao je predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović.

Foto: Starsport

 

 

Kompanija Mozzart odavno važi za najvećeg sponzora srpskog sporta. Od ove godine osim Superlige Srbije, Mozzart je premijerno postao i zvanični sponzor Prve lige, kao i ekskluzivni beting partner Fudbalskog saveza Srbije do 2026. godine. Titularno sponzorstvo ozvaničeno je nedavno i sa KK Borac iz Čačka. Mozzart je i ekskluzivni beting partner najpoznatijeg crveno-belog tima, a uz klub iz Ljutice Bogdana stao je 2019. godine potpisivanjem saradnje koja je prethodnog leta produžena do 2027. Po tradiciji, među glavnim kandidatima da izađe na internacionalnu pozornicu iz sezone u sezonu je i Vojvodina, takođe jedan od klubova čiji je rad podržao Mozzart.

Uz podršku superligašima kompanija Mozzart aktuelni je sponzor fudbalskog, košarkaškog, odbojkaškog i rukometnog saveza. Najveći sponzor srpskog sporta ne zaboravlja ni one koji se sportom bave iz čiste ljubavi prema lopti pa tako stalna pordška ide i amaterskom, studentskom i vojnom sportu. Velika ulaganja u sport Mozzart ima i kroz akciju Sto terena za jednu igru, u okviru koje je do sada obnovio 94. košarkaških terena širom naše zemlje.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading