Prva izjava devojke koju je MONSTRUM napao pre nego što je UBIO MAJKU: Lekarski izveštaj otkrio sve POVREDE koje je zadobila! (FOTO)

Autor:

Hronika

01.10.2022

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Portal Republika došao je do ispovesti devojke Ane Milivojević koja je napadnuta od strane manijaka na semaforu u Ruzveltovoj ulici!

Prva izjava devojke koju je MONSTRUM napao pre nego što je UBIO MAJKU: Lekarski izveštaj otkrio sve POVREDE koje je zadobila! (FOTO)

Foto: Printscreen telegram, Printscreen Instagram

Dan uoči ubistva svoje majke Đ. Marić (26) je pravio haos po beogrdaskim ulicama, što je zabeleženo i video snimkom koji su se pojavili na društvenim mrežama. Naime, Đ. Marić je maltretirao i zaleteo se na mladu studentkinju bezbenosti Anu Milovjević (24), inače ćerku poznatog plastičnog hirurga Dragana Milivojevića kod Ruzveltove ulice. 

Portal Republika došao je do Ane, koja je za nas ispričala šta se tačno desilo, nakon što se u medijima pojavila informacija da je isti manijak usmrtio svoju majku u stanu u Vojvode Stepe. 

 

 

- Ja sam stajala na semaforu i puštala pešake. Iza mene je bio moj momak na motoru. Odjednom se zaleteo momak sa snimka, zaobišao je mog momka i skočio meni na leđa. On se selom težinom oklembesio na mene i krenuo je da pada motor - započinje Ana Milivojević i nastavlja:

- Motor je pao na mene, a on preko svega toga. Ja sam krenula da mu se derem da ima da čeka policiju i lik je počeo da beži. Odgurnuo me je na žardinjere, i ja sam ga uhvatila za majicu i vukla ga u nadi da ga obuzdam. Moj dečko ga je isto vukao gde je on njemu izdrogiran toliko jako stisnuo ruke da je polomio dva prsta.

- Posle je došla policija, na narko testu je bio pozitivan za sve droge. On nije bio pri sebi i izjavio je da ,,je on bežao, jer je imao saobraćajnu nesreću". Posle je rekao da je skočio, jer je hteo da sedne samo iza mene. priveden je i tužila ga je odmah procesuirao - završava Ana za Republiku. 

Portal Republika došao je do izveštaja lekara mlade Ane Milivojević, koju je psihopata napao na ulici.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading