POTRES U HRVATSKOJ! Kruno Simon se VRATIO u domovinu - IGRAĆE u Zagrebu!

Autor:

Sport

25.09.2022

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni igrač otkrio gde nastavlja karijeru.

POTRES U HRVATSKOJ! Kruno Simon se VRATIO u domovinu - IGRAĆE u Zagrebu!

Foto: Starsport

Krunoslav Simon

Krunoslav Simon (37), jedan od najboljih hrvatskih košarkaša u 21. veku, vratio se u domovinu.

Simon je potpisao jednogodišnji ugovor sa ekipom Cedevita Junior, a taj klub je izabrao zbog "zdrave sredine" i "posvećenosti radu sa mladim košarkašima".

Kao što već znate odlučio sam da karijeru nastavim u jednom od zagrebačkih klubova. Nije bila lagana odluka, ali na kraju sam se odlučio za Cedevitu Junior. Odlučio sam se za nju jer mislim da je klub vrhunski uređen, da je u klubu dobra atmosfera i rade mnogo s mladim igračima. Ja se nadam da s mojim iskustvom mogu da pomognem mladim igračima i da budemo što bolji. Srećan što se priključujem Cedeviti Junior, sigurno je to klub koji ima ambicije, ambicije imam i ja, iako imam 38 godina. Baš se veselim ovoj saradnji i sezoni koja je pred nama - objasnio je Simon za klupski sajt.

Podsetimo da je Hrvat poslednjih pet sezona branio boje Efesa sa kojim je osvojio dve uzastopne Evrolige, a sada ga čeka novi izazov u Zagrebu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading