Partizan OBRADOVAO Grobare!

Autor:

Sport

29.08.2022

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli doneli odluku.

Partizan OBRADOVAO Grobare!

Foto: Starsport

Grobari

Nakon velikog interesovanja navijača za sezonske ulaznice, kao i želje kluba da što veći kontigent karata ostane za dnevnu prodaju, KK Partizan je odlučio da promeni prvobitnu strukturu mesta u Štark areni.

Sektor Court Side klub neće biti u prodaji a na mesto njega će biti vraćena medijska tribina, dok će ostatak mesta biti pripojen sektoru Friends & Family.

Povratkom novinarske tribine na pređašnje mesto, oslobađa se novih 520 mesta na Nivou 400.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zek Ledej i Kevin Panter

O ovoj promeni, Partizan je već izvestio sve one koji su rezervisali mesta u Court Side klubu i njima su pronađena druga, adekvatna mesta.

Prodaja sezonskih ulaznica odvija se putem servisa Ticketline, na prodajnim mestima u TC Merkator i na stadionu Partizana, odnosno preko sajta Tiketlajna.


Klub je napomenuo i da svi vlasnici sezonskih ulaznica iz sezone 2021/22 koji do sada nisu iskoristili priliku da kupe nove sezonske karte, i dalje imaju pravo na 10% popusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading