KATASTROFA: Srbija ŽESTOKO oslabljena u odsudnim mečevima kvalifikacija za SP!

Autor:

Sport

24.08.2022

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrio loše vesti.

KATASTROFA: Srbija ŽESTOKO oslabljena u odsudnim mečevima kvalifikacija za SP!

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Selektor Srbije Svetislav Pešić objavio da na utakmicama protiv Grčke i Turske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo neće moći da računa na Nemanju Bjelicu.

Pored Bjelice, probleme sa povredama imaju i Nemanja Nedović i Marko Gudurić, ali postoji dobra šansa da oni budu u timu za ova dva duela.

Republika

Foto: Starsport

Propušta duele sa Grcima i Turcima... Nemanja Bjelica

- Nedović je pao na kuk, dobro je. Sve je u glavi, ima i povreda, ali njegova velika želja da se što pre oporavi, pa se oporavlja iznenađujuće dobro. Večeras posle treninga donosimo odluku ko će da igra, u Turskoj ćemo moći da promenimo 12, tako da ćemo sačekati. Bjelica neće igrati, on je dobro i dijagnoze govore da to nije toliko teška povreda kako smo u jednom trenutku mislili. Neće sigurno igrati ove dve utakmice. Gudurić trenira, videću koliko je spreman. Ostali, svi su zdravi. Svaki dan je trening.

Srbija će Grčku dočekati u četvrtak sa početkom od 20 časova u Štark areni, a tri dana kasnije "Orlove" očekuje gostovanje Turskoj.

Izabranici Svetislava Pešića imaju imperativ trijumfa u oba meča, jer svaki poraz može značiti i ostanak bez odlaska na Mundobasket.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading