Domović Bulut na Ol-staru američke basket BIG 3 lige! Rame uz rame sa Doktor Džejom!

Autor:

Sport

18.08.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trofejni srpski basketaš Dušan Domović Bulut nastavlja da ispisuje istoriju kao najuspešniji Evropljanin koji je ikada igrao u američkoj BIG 3 ligi, pošto je uvršten u spisak učesnika najkvalitetnijeg basket 3x3 takmičenja na svetu, koji se održava 21. avgusta u Atlanti.

Domović Bulut na Ol-staru američke basket BIG 3 lige! Rame uz rame sa Doktor Džejom!

Foto: Tanjug/AP

Bulut je ove sezone već postao rekorder po broju asistencija u ligaškom delu takmičenja, prestigavši legendarnog Brazilca Leandra Barbosu.

O kakvoj počasti se radi najbolje svedoči podatak da je trener ekipe, za koju će Bulut nastupiti, član Kuće slavnih u Springfildu Džulijus Irving, čuveni "Doktor Džej", a da će teren deliti sa takvim asovima kao što su Mario Čalmers, dvostruki NBA šampion sa Majamijem, Džejson Ričardson, dvostruki pobednik u zakucavanju na NBA Ol staru, Džerald Grin, Džeremi Pargo i mnoge druge NBA zvezde.

Bulut je sa ekipom Elijensa, kao kapiten, bio najprijatnije iznenađenje ovogodišnje BIG 3 lige i predvodio je svoj tim do prvog plasmana u plej-of, gde su eliminisani u polufinalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading