Kako će se snaći u NBA? Filadelfija uzima NABEĐENOG Petruševa!

Autor:

Sport

25.07.2022

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki skaut spušta Petruševa na zemlju, smatra da je previše "poleteo".

Kako će se snaći u NBA? Filadelfija uzima NABEĐENOG Petruševa!

Foto: Starsport

Specijalizovani portal "Heavy" objavio je detalje razgovora sa neimenovanim NBA skautom koji je izrazio očekivanje da će srpski centar Filip Petrušev postati deo najkvalitetnije lige sveta.

Na centra Crvene zvezde prava polaže Filadelfija koja ga je odabrala kao 50. pika na NBA draftu, a pomenuti skaut je otkrio i koje su glavne mane srpskog reprezentativca.

- Precenio je sam sebe u ovom momentu - počeo je on, a potom je pojasnio:

Bio je dobar pre dve godine u Srbiji, pomislio je da je spreman za NBA ligu, ali Siksersi se nisu složili. Odlučio se za Tursku i nije bio spreman fizički. U ovom momentu fizički nije spreman za sve zahteve NBA lige.

Republika

Foto: Starsport

Amerikanci veruju u Petruševa

Ipak, Petrušev poseduje raskošan talenat, dovoljan za NBA.

- Ima odličan osećaj za igru, biće on NBA igrač, uveren sam. Kada god ga gledate ističe se na terenu, odlično završava napade u reketu, sjajno se snalazi u pik-end-rol situacijama. Problem je u odbrani i još uvek treba da propravi šut, ali biće uskoro deo NBA lige - zaključuje Amerikanac.

Podsetimo da je Petrušev studirao na Gonzagi, zatim je u dresu Mege postao MVP ABA lige što mu je donelo transfer u Efes, ali se na Bosforu nije snašao. Sada će probati da se domogne Filadelfije preko Malog Kalemegdana...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading