Sa nestrpljenjem čeka da istrči pred "Grobare": Društvene mreže se USIJALE zbog Amerikanca - sjajni šuter zbog Željka POTPISAO za Partizan!

Autor:

Sport

22.07.2022

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje za crno-bele stiglo iz Izraela.

Sa nestrpljenjem čeka da istrči pred "Grobare": Društvene mreže se USIJALE zbog Amerikanca - sjajni šuter zbog Željka POTPISAO za Partizan!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Doskorašnji košarkaš Makabija Džejms Naneli otkrio je detalje dolaska u Beograd.

Naneli je, u izjavi za "Telesport", poručio da jedva čeka da zaigra pred "Grobarima", odnosno da je za njegov potpis zaslužan trener crno-belih Željko Obradović.

Veoma sam uzbuđen što dolazim u klub poput Partizana. Poznajem istoriju kluba, poznajem sadašnju situaciju, znam kakve su ambicije, upoznat sam sa atmosferom unutar kluba i oko njega, sa sjajnim navijačima koji su uvek uz ekipu i prave sjajnu atmosferu na utakmicama. Osećam se blagosloveno zbog prilike da igram za Partizan naredne sezone - rekao je Amerikanac, a potom je izrazio oduševljenje prijemom među pristalicama "parnog valjka".

Društvene mreže koristim uglavnom za zezanje, nekad sam češće tu, nekad umem da ne uđem po nekoliko dana. Puno navijača mi je pisalo, oduševljen sam načinom na koji su reagovali na moj dolazak i hvala im na tome, izuzetno sam zahvalan zbog podrške koju sam dobio.

 

 

Žoc je odgovoran za dolazak sjajnog šutera u srpsku prestonicu, Naneli to ne krije.

Željko je glavni razlog mog dolaska u Partizan. Uvek smo negovali izuzetan odnos, pun poštovanja, komunikacija je bila odlična, kada se stvari od početka postave na pravi način, sve funkcioniše kako treba - kazao je Džejms Naneli.

Podsetimo da 32-godišnji igrač ima veliko NBA iskustvo, a "preko bare" je igrao za Filadelfiju, Minesotu, Njujork i Nju Orleans, a sada će se sa crno-belima okušati u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading