DIVLJAČKI PREMLATIO ŽENU DOK JE DRŽALA BEBU U NARUČJU! Izrečena kazna nasilniku iz Novog Sada, vi procenite da li je adekvatna! (VIDEO)

Autor:

Hronika

22.07.2022

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosađanin A. G. (23) osuđen je na godinu i osam meseci zatvora zbog premlaćivanja nevenčane supruge D.T. (28).

DIVLJAČKI PREMLATIO ŽENU DOK JE DRŽALA BEBU U NARUČJU! Izrečena kazna nasilniku iz Novog Sada, vi procenite da li je adekvatna! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

On je pre mesec i po u Ćirpanovoj ulici u Novom Sadu brutalno pretukao ženu, koja je držala bebu u ruci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Taj snimak pojavio se na društvenim mrežama i uznemirio Srbiju.

Portparolka novosadskog Osnovnog suda Svjetlana Radovanović potvrdila je da je presuda doneta nakon glavnog pretresa u krivičnom postupku protiv okrivljenog G. A. (23) zbog krivičnog dela nasilje u porodici iz člana 194 stav 1 Krivičnog zakonika, uz napomenu da stranke imaju pravo žalbe Višem sudu u Novom Sadu.

Okrivljenom je izrečena i mera zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenom, tako što mu je zabranjeno približavanje oštećenoj na udaljenosti manjoj od 100 metara, zabranjen pristup u prostorije oko mesta stanovanja i mesta rada oštećene, kao i dalje uznemiravanje i komunikacija sa oštećenom u roku od dve godine od dana pravnosnažnosti presude, s tim da se vreme provedeno u zatvoru ne uračunava u vreme trajanja ove mere - pojašnjava Radovanović i ističe da je nakon izricanja prvostepene presude, okrivljenom produžen pritvor, prenosi Dnevnik.

On je u noći između 5. i 6. juna, dvadesetak minuta iza ponoći, uhapšen i zadržan zbog nasilja prema nevenčanoj supruzi D. T. iz Novog Sada koju je u dvorištu Ćirpanove 19, oko 18.20 sati, nakon verbalne rasprave prvo udario nekoliko puta u glavu, a potom je, s obe ruke, uhvatio za vrat i davio. Tu nije stao, nego joj je još zavrtao levu ruku i nekoliko puta udario u predelu tela.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading