SAD JE SVE JASNO: Papapetru otkrio zbog čega je došao u Partizan!

Autor:

Sport

21.07.2022

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće veliko pojačanje.

SAD JE SVE JASNO: Papapetru otkrio zbog čega je došao u Partizan!

Foto: Tanjug/AP

Grčki košarkaš Janis Papapetru od naredne sezone nosiće dres Partizana.

Doskorašnji kapiten Panatinaikosa otkrio je zbog čega se odlučio na dolazak u tabor crno-belih.

Kada sam rekao agentu da sam zainteresovan, tada me je trener Željko Obradović pozvao. Nismo dugo razgovarali, ali vrlo brzo smo shvatili da slično razmišljamo i slično očekujemo. Jednostavno svi u Evropi znaju ko je i šta je trener Željko Obradović. Iskren da budem, njegov poziv je za mene motivacija jer želim da razmišljam kao on, da budem posvećen kao on. Osetio sam to preko telefonskog razgovora, a verujem da će biti odlično i kada budemo krenuli da radimo na parketu. Jednostavno, trener Obradović je neko ko osvaja titule, a isto to želim i ja i biće mi cast da budem povezan sa njim - rekao je Papapetru za "Mozzartsport".

Partizan je pored Papapetrua doveo još nekoliko zvučnih pojačanja.

Ono što mi je odmah jasno je da smo popunjeni na svim pozicijama. Imamo raznovrsne igrače koji su pokazali kvalitet tokom godina. Partizan možda nema najveći budžet ili najskuplju ekipu u Evropi, ali sam uveren da možemo da budemo najborbeniji i sa navijačima koji su naširoko poznati. Naravno čeka nas veliki rad, sve će biti proces, ali tako se stvaraju velike ekipe koje mogu da igraju protiv bilo koga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading