Gde su Teo, Micić, Kalina... Bivši selektor Srbije osuo drvlje i kamenje po Orlovima: Zar stvarno ne možemo da IZUJEMO jednu Belgiju?!

Autor:

Sport

06.07.2022

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se legenda srpske košarke o gorućoj temi.

Gde su Teo, Micić, Kalina... Bivši selektor Srbije osuo drvlje i kamenje po Orlovima: Zar stvarno ne možemo da IZUJEMO jednu Belgiju?!

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije

Košarkaški Srbije, bolnim porazom u "Čairu" od Belgije, sveli su šanse za plasman na Svetsko prvenstvo na nivo teorije, a niz kritika na račun "Orlova" izneo je proslavljeni plejmejker Zoran Slavnić.

Prvi selektor našeg nacionalnog tima govorio je u svom stilu, bez dlake na jeziku.

- Ne znam odakle da krenem… Imam tri pitanja. Gde su Teodosić, Micić i Kalinić? Zar je moguće da nijedan novinar ne pita? Još dva NBA igrača, to je pet. Najvažniji igrači Zvezde i Partizana Koprivica, Avramović, Davidovac, Dobrić… Čekaj, ne razumem, je l’ stvarno nemamo sastav da izujemo ovu nesrećnu Belgiju? Ko to greši? Ko to određuje sastav. Ne vraćajući se uopšte u naše doba, zar je kult reprezentacije toliko otišao u k*****? Ko to da spašava? Angažovanost, borba, želja. Vodiš 11 razlike u poslednjoj četvrtini… Sreća što nisam imao televizor u bolnici jer bih ga razbio. Ne želim nikoga ni da optužujem, ali ovo više nema smisla – rekao je popularni Moka za Kurir.

Republika

Foto: Starsport

Moka ljut posle šoka u Nišu

Podsetimo da će Karijeva četa u poslednjoj rundi kvalifikacija pokušati da izvadi kestenje iz vatre, a rivali su Grčka, Turska i Velika Britanija.

Slavnić je nedavno komentarisao reprezentaciju Srbije i u izjavi za naš portal, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading