Amerikanac NAPUSTIO BEOGRAD: Posle Partizana - Kina?

Autor:

Sport

06.07.2022

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlični šuter bi mogao da se vrati u Aziju, ali još uvek nije definitivno "prelomio".

Amerikanac NAPUSTIO BEOGRAD: Posle Partizana - Kina?

Foto: Starsport

Dalas Mur sa saigračima iz Partizana

Američki plejmejker sa albanskim pasošem Dalas Mur napustio je Partizan, a nakon turbulentne sezone na čijem kraju su crno-beli ponovo ostali bez trofeja, imao je samo reči hvale za Beograd i klub iz Humske.

Mur je, u razgovoru za "Mozzartsport" otkrio da ima ponude iz Kine, ali da još uvek ne može da potvrdi da li će se vratiti u najmnogoljudniju zemlju sveta.

U ovom momentu zaista se ne znam šta me čeka. Možda je Kina najrealnija opcija, postoje neke ponude, ali moram da sačekam i vidim sve sa porodicom, agentom. Želim da odem u pravu sredinu. Nekoliko stvari treba da se poklopi. Nisam isključio ni povratak u Evropu - naveo je Mur, a potom je nahvalio srpskog velikana.

Republika

Foto: Starsport

Mur ponosan što je bio deo crno-bele porodice

- Rastali smo se na najbolji mogući način. Odradio sam ugovor, klub me je ispoštovao. Imam samo reči hvale za Srbiju, Beograd i naravno Partizan. Neverovatna sezona, neverovatan tim... za pamćenje - dodao je Dalas Mur.

Podsetimo, 28-godišnji organizator igre bio je minule sezone važan šraf u četi trenera Željka Obradovića, a u ABA ligi je prosečno beležio 8,7 poena, uz nešto više od jednog skoka i asistencije po utakmici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading