Zvanično: Pablo Laso nije više trener Reala!

Autor:

Sport

04.07.2022

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Madriđani izdali zvanično saopštenje.

Zvanično: Pablo Laso nije više trener Reala!

Foto: Starsport

Trener Real Madrida Pablo Laso

Pablo Laso nije više trener Real Madrida, saopštio je Kraljevski klub.

Šampion Španije u zvaničnom saopštenju navodi da je ova odluka doneta isključivo iz medicinskih razloga.

Podsetimo, Laso je početkom juna doživeo srčani udar, posle čega nije vodio ekipu u finalnim mečevima plej-ofa ACB lige.

Nakon srčanog udara koji je naš trener doživeo pre par nedelja, Real Madrid se posavetovao sa lekarima i svi oni su naglasili da bi bio veliki rizik za njegovo zdravlje da nastavi sa trenerskim poslom - navodi se u saopštenju Reala.

Nekoliko sati pre saopštenja Reala se pojavila informacija da će Laso ostati na platnom spisku Madriđana i da će biti na "odmoru" u poslednjoj sezoni ugovora, ali je ipak došlo do definitivnog razlaza.

Izgleda da španski stručnjak nije prihvatio takvu ideju, pa je i zvanično ostao bez posla.

Razumemo da ova odluka može da rastuži našeg trenera, ali ništa, pa čak ni Real Madrid, nije preče od nečijeg zdravlja. A to u ovom slučaju ne možemo da zaobiđemo - naveo je klub.

Pablo Laso je na klupu Reala seo 2011. godine i od tada je dva puta osvojio Evroligu, dok je uzeo i po šest pehara ACB lige, odnosno Kupa kralja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading