NBA POTRES U DENVERU: Nagetsi uparuju Durenta i Jokića? Jedan tvit otkrio sve o moćnoj ekipi u Koloradu! (FOTO)

Autor:

Sport

04.07.2022

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kevin je zatražio trejd iz Bruklina, a novinar Majk Singer objavio je da bi vrlo lako mogao da završi kao saigrač Nikole i da se "teren" za to sprema odavno.

NBA POTRES U DENVERU: Nagetsi uparuju Durenta i Jokića? Jedan tvit otkrio sve o moćnoj ekipi u Koloradu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kevin Durent zapalio je američku javnost zahtevom da napusti Bruklin Netse koji su se pokazali kao neuspešan projekat, iako su u svojim redovima ove sezone imali Kajrija Irvinga i Džejmsa Hardena, a trener je legendarni Stiv Neš.

Ipak, popularni KD želi da pojača NBA franšizu koja je konkurent za prsten, a Majk Singer, poznati američki novinar na Tviteru objavio je da Denver Nagetsi hoće jednog od najboljih košarkaša današnjice.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Od protivnika do saigrača? Duel Nikole Jokića i Kevina Durenta

Zaista nisam neko ko prati teorije zavere, ali NAgetsi su sada potpisali igrača kome je KD mentor (Pejton Votson), potpisali su jednog od njegovih najboljih prijatelja (Deandre Džordan) i još jednog bivšeg saigrača (Brus Braun), a već u timu imaju jednog njegovog prijateja (Džef Grin). A sve je to tu i pre nego što pomenete dvostrukog MVP-a NBA lige - napisao je Singer. 

Sigurno da bi Nikola Jokić, dvostruki uzastopni MVP NBA lige dolaskom Kevina Durenta dobio neverovatnog saigrača u pohodu na prsten, ali to neće biti lako.

 

 

Krilni košarkaš je pod maksimalnom ugovorom sa Bruklinom do sezone 2025/26 i ostaje pitanje šta bi tim iz Kolorada morao da ponudu Netsima kako bi dogovoriili posao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading