Pešić otkrio kada se Jokić priključuje reprezentaciji i kakva je situacija sa Bogdanovićem!

Autor:

Sport

02.07.2022

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve mnogo jasnije.

Pešić otkrio kada se Jokić priključuje reprezentaciji i kakva je situacija sa Bogdanovićem!

Foto: Starsport

Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić

Košarkaška reprezentacija Srbije u nedelju od 21 čas dočekuje selekciju Belgije u dvorani "Čair", u okviru kvalifikacija za Mundobasket.

Dan uoči utakmice je selektor Svetislav Pešić održao konerenciju za medije, na kojoj je između ostalog pričao o NBA igračima koji nisu sa Orlovima trenutno.

Bogdanović je povređen, krajem jula se vraća sa rehabilitacije i ne znamo da li će moći da igra, Pokuševski je bio ovde, nije dobio dozvolu tima da igra kvalifikacije koje u NBA ne priznaju kao zvanično takmičenje - rekao je popularni Kari na konferenciji za medije.

Republika

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Potom je nastavio o dvostrukom uzastopnom dobitniku MVP nagrade u najjačoj ligi na svetu.

Prema ugovoru NBA i FIBA, NBA igrači pod ugovorom imaju pravo da treniraju sa reprezentacijama 28 dana pred takmičenje. Dogovor je da se Jokić priključi 4. avgusta na početku priprema, a koliko mu znači reprezentacija govori i to što nam je poželeo sreću pred Letoniju, poslao nam je poruke podrške - poručio je Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading