Nikola Kalinić izašao iz ugovora sa Crvenom zvezdom

Autor:

Sport

29.06.2022

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač crveno-belih presekao.

Nikola Kalinić izašao iz ugovora sa Crvenom zvezdom

Foto: Starsport

Nikola Kalinić tokom majstorice

Krilni košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić iskoristio je opciju izlaska iz ugovora sa Crvenom zvezdom, preneo je "Mozzartsport".

Ovakva odluka srpskog reprezentativca ne znači da će on automatski napustiti Mali Kalemegdan, već će sačekati razvoj situacije oko ostanka trenera crveno-belih Dejana Radonjića.

Republika

Foto: Starsport

Kalinić na raskrsnici - Zvezda ili inostranstvo?

Ranije se spekulisalo da je popularni Kalina postigao dogovor sa Barselonom, ali nije stigla nikakva zvanična potvrda ove informacije. Da li će Kalinić i naredne sezone braniti boje prvaka ABA lige videćemo već narednih dana, preciznije do 30. juna, za kada je najavljen kraj sage oko crnogorskog stručnjaka.

Kalinić je kod Radonjića protekle sezone dobio ulogu apsolutnog lidera Crvene zvezde i u istoj se odlično snašao. Postao je MVP Jadranske lige, vodio je klub do odbrane triple krune i zadržao oreol jednog od najboljih evropskih igrača na svojoj poziciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading