Tačka na spekulacije: Oglasili se iz Zvezde i razjasnili STATUS Dejana Radonjića!

Autor:

Sport

29.06.2022

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delije čekaju rasplet oko trofejnog trenera.

Tačka na spekulacije: Oglasili se iz Zvezde i razjasnili STATUS Dejana Radonjića!

Foto: Starsport

Nemanja Vasiljević, sportski direrktor Crvene zvezde, izjavom za "Sportklub" stavio je tačku na medijske spekulacije oko prelaska trenera crveno-belih Dejana Radonjića u grčki Panatinaikos.

Zeleni su navodno pozvali crnogorskog stručnjaka na pregovore, a on na stolu ima i ponudu kluba sa Malog Kalemegdana vezano za produžetak saradnje.

Ne radi se ni o kakvom roku, u interesu kluba je da se sve sklopi na vreme. Ne možete zabraniti spekulisanje, pa ne prestaju da ga sele u Panatinikos. Čujemo se sa trenerom svakodnevno, sve je pod kontrolom. Na vreme ćete znati rasplet. Lično, verujte mi, nemam osećaj šta će Radonjić da odluči. Ali je neprimereno medijsko nagađanje - poručio je Vasiljević.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Radonjić na prekretnici

Podsetimo, Radonjić je sa svojim izabranicima minule sezone stigao do "triple krune", donevši u klupske vitrine trofeje Kupa Radivoja Koraća, ABA lige i KLS, a da li će uspešna saradnja biti nastavljena biće poznato najkasnije do 30. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading