I bez svedoka, proba je bila uspešna: Srbija savladala Bugarsku u niškom Čairu!

Autor:

Sport

27.06.2022

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme za dva poslednja kvalifikaciona susreta naših košarkaša uveliko su u toku.

I bez svedoka, proba je bila uspešna: Srbija savladala Bugarsku u niškom Čairu!

Foto: Instagram.com/bf_basketball

Izabranike selektora Svetislava Pešića uskoro očekuju dva kvalifikaciona meča za odlazak na Svetsko prvenstvo. Pod budnim okom prekaljenog trenerskog stručnjaka, "Orlovi" u niškom "Čairu" bruse formu za mečeve protiv Letonije i Belgije, a tim povodom srpska košarkaška reprezentacija odigrala je meč zatvorenog tipa protiv izabrane selekcije Bugarske.

Tribine dvorane "Čair" bile su prazne, a susretu nisu mogli da prisustvuju ni novinari, pa jedino što se može saznati kada je ovaj susret u pitanju, jeste podataka, da je srpski košarkaški nacionalni tim slavio rezultatom 70:55.

 

 

Interesantno je napomenuti da je i sam rezultat ovog meča u javnost dospeo zahvaljujući objavama po društvenim mrežama predstavnika bugarskog nacionalnog tima.

Srpsku košarkašku reprezentaciju u četvrtak 30. juna očekuje veoma važan kvalifikacioni susret u Rigi protiv selekcije Letonije.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading