Petrušev otkrio ime kluba čiji dres oblači!

Autor:

Sport

24.06.2022

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkašku reprezentaciju Srbije 30. juna i 3. jula očekuju utakmice kvalifikacija za Mundobasket protiv Letonije u Rigi i Belgije na domaćem terenu.

Petrušev otkrio ime kluba čiji dres oblači!

Foto: Starsport

Filip Petrušev

Na okupljanju Orlova uoči tih utakmica je sa predstavnicima medija pričao Filip Petrušev.

- Jedva čekam utakmice protiv Letonije i Belgije. Uželeo sam se košarke, drugi deo sezone u Efesu uopšte nisam igrao i značiće mi da se vratim u takmičarski ritam - rekao je mladi košarkaš.

Potom se osvrnuo na prethodnu sezonu koja mu je "propala" u Efesu.

- Očekivao sam da ću igrati više, tako je i krenula sezona, dobijao sam minute, mislim i koristio. Ali, ekipa nije pobeđivala, onda mi se smanjila minutaža, krenule su priče da ne doprinosim ekipi, a ne znam kako mogu da ne doprinesem kad ne igram.

Petrušev je potom dodao i da je sledeći klub za koji će igrati Filadelfija Seventisiksers, čiji će dres nositi u letnjoj NBA ligi.

Na kraju se još jednom osvrnuo na predstojeće nečeve reprezentacije Srbije.

- Nisam igrao prvu utakmicu, oni igraju brzo i šutiraju bolje za tri, nego za dva. Belgija? Izgubili smo od njih, ali gledamo prvo Letoniju, oni su teža ekipa i nadam se pobedi - poručio je Petrušev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading