Obradović, Radonjić i Čović se složili!

Autor: Tanjug

Sport

17.06.2022

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrda stigla iz KSS-a.

Obradović, Radonjić i Čović se složili!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić i Željko Obradović

Svi zajedno, u cilju postizanja vrhunskih rezultata nacionalnog tima, moraju da učine dodatne napore i ustupke kako bi tim Srbije u svakom datom trenutku bio najbolji mogući, dogovoreno je na sastanku rukovodstva Košarkaškog saveza Srbije (KSS) i pet klubova učesnika ABA lige.

Na sastanku su bili predsednik KSS Predrag Danilović, generalni sekretar Zlatko Bolić, potpredsednik Nenad Krstić, selektor Svetislav Pešić, direktor reprezentacije Dragan Tarlać, prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović, trener crveno-belih Dejan Radonjić, trener Partizana Željko Obradović i drugi.

- Svesni zgusnutog kalendara i obaveza koje pred sobom naročito imaju klubovi koji učestvuju u Evroligi, svi koji su prisustvovali sastanku su izrazili slaganje sa konstatacijom da će samo uz uzajamno razumevanje srpski nacionalni tim imati neophodne preduslove da se bori za najviše domete - navodi se u saopštenju na sajtu KSS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading