Puklo u "Morači": Budućnost SMENILA Džikića! Menja ga bivši trener Partizana?

Autor:

Sport

15.06.2022

06:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pala odluka u glavnom gradu Crne Gore

Puklo u "Morači": Budućnost SMENILA Džikića! Menja ga bivši trener Partizana?

Foto: Starsport

Alekasndar Džikić

Srpski trener Aleksandar Džikić ostao je bez posla u Podgorici. Budućnost je odlučila da ne nastavi saradnju sa nekadašnjim strategom Partizana, iako je prošlog leta potpisao ugovor na 1+1 godinu.

Podgoričani su procenili da je bolje da se okrenu drugim rešenjima, dok je Džikić drugi mandat u Crnoj Gori okončao osvajanjem titule u A ligi.

Podsetimo, plavi su regularan deo ABA lige okončali kao trećeplasirani, a u polufinalu plej-ofa eliminisani su od beogradskih crno-belih sa 2:1.

Glavni kandidat da sedne na užarenu klupu, bar prema navodima medija u komšiluku, je dosadašnji trener Mege VladimirJovanović, a u opticaju su i Nenad Čanak i Petar Mijović.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Jovanović na klupi Budućnosti?

Pred novim kormilarom je izuzetno težak zadatak jer će morati da oformi ceo tim, budući da Budućnost trenutno pod ugovorom ima samo dva igrača, a ambicije u "Morači" su uvek najviše...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading