Lebron Džejms želi da postane vlasnik NBA franšize u Las Vegasu!

Autor:

Sport

10.06.2022

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa prvi je sportista koji je probio cifru od zarađenih milijardu američkih dolara i već zna kako će ih uložiti na kraju karijere.

Lebron Džejms želi da postane vlasnik NBA franšize u Las Vegasu!

Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena, Lebron Džejms (37) nedavno je postao ptvi sportista sa zaradom od milijardu američkih dolara.

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa još malo će biti deo NBA parketa, a istakao je da želi da igra u istom timu sa sinom Bronijem, ali je otkrio i gde će uložiti novac.

- Želim da kupim tim... Radije bih da kupim tim i voleo bih da imam klub u Las Vegasu - rekao je popularni "Kralj" tokom gostovanja u jednoj emisiji i delovalo je da to misli ozbiljno.

 

 

Podsetimo, u Las Vegasu ne postoji NBA franšiza, ali se prethodnih godina pričalo o proširanju takmičenja.

Baš je Las Vegas glavni favorit za dobijanje kluba, a spominje se i Sijetl. Ipak, nije jasno da li će se neka franšiza preseliti ili ćemo videti dodavanje nekog novog tima.

Poslednji put kada se dogodilo nešto tako, bilo je pre 14 godina kada su "nestali" Supersoniksi. Sijetl je ostao bez franšize, a NBA ekipu dobila je Oklahoma.

Ne treba zaboraviti da je Lebron Džejms već u vlasničkom biznisu pošto ima udeo u Liverpulu i bejzbol timu Boston Redsoksima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading