Oglasio se Miško Ražnatović: Žižić menja Petruševa u Efesu?!

Autor:

Sport

06.06.2022

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se samo zvanična potvrda, dvojac pred vratima Istanbula.

Oglasio se Miško Ražnatović: Žižić menja Petruševa u Efesu?!

Foto: Starsport

Srpski košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović

Miško Ražnatović, vlasnik agencije "Beobasket", oglasio se putem Tvitera najavom da bi spektakularan tandem mogao da pojača redove evropskog prvaka Efesa.

Reč je o krilnom košarkašu Vilu Klajburnu i centru Antu Žižiću, koji su lane već igrali u Istanbulu, u ekipi Darušafake.

- Savršen primer pikenrola krilnog košarkaša kao kreatora i centra. Pre nekoliko godina, u Istanbulu - naveo je prvi čovek Mege na popularnoj društvenoj mreži.

 

 

Podsetimo, Hrvat na Bosfor dolazi kao zamena za Srbina Filipa Petruševa, koji nije uspeo na pravi način da se nametne treneru Erginu Atamanu, koji bi takođe na leto mogao put Amerike.

Efes je uspeo da izbori plasman u finale šampionata Turske, trijumfom u dramatičnoj seriji nad Galatasarajem (3:2), a za šampionski pehar boriće se sa Fenerbahčeom. Prvi duel zakazan je za utorak od 18 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading