TRENERSKA DETONACIJA! DIŽE SIDRO POSLE BURNOG FINALA: Dosta mu je evropske košarke, SELI se u NBA!

Autor:

Sport

02.06.2022

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji.

TRENERSKA DETONACIJA! DIŽE SIDRO POSLE BURNOG FINALA: Dosta mu je evropske košarke, SELI se u NBA!

Foto: Starsport

Ataman i Obradović

Pravu trenersku bombu lansirao je novinar "ESPN-a" Adrijan Vojnarovski koji je preneo vest da su za turskog stručnjaka Ergina Atamana zainteresovani klubovi širom NBA.

Ataman je osvojio dve vezane evropske titule sa Efesom, a čini se da je spreman za novi izazov. Ipak, trenutno mu se nudi samo opcija da bude asistent u nekom od stručnih štabova NBA franšiza, a videćemo da li će je on aktivirati.

- Ne znam. To je možda bolje pitati mog sina i moju porodicu koji već žive u Majamiju. Možda nas neko pozove, pa odemo tamo. Nije odluka na meni - odgovorio je Ataman na pitanje o selidbi "preko bare" posle Fajnal-fora u Beogradu.

 

 

Podsećanja radi, tim iz Istanbula je u završnici Evrolige nadigrao Real Madrid rezultatom 58:57, na krilima srpskog plejmejkera Vasilija Micića. Da li će Efes u potragu za novim trenerom, videćemo već narednih dana...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading