(VIDEO) Jokićev tripl-dabl, Bogdanović odličan

Autor: I. V.

Sport

09.01.2018

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić je sinoć zabeležio tripl-dabl. On u dve sezone ima više tripl-dablova nego svi ostali centri zajedno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
NIkola Jokić

Nakon dve loše partije, Nikola Jokić je pokazao da je najbolji protiv najboljih. On je zabeležio tripl-dabla protiv šampiona Golden Stejta. Jokić je ubacio 22 poena, a dodao je i 12 skokova i 11 asistencija, kao i tri ukradene lopte u svom prvom tripl-dablu ove sezone.

 

 

Jokić ima više tripl-dablova u ove dve sezone (ukupno sedam) nego svi centri NBA lige zajedno. Odigrao je noćas zaista fantastično, a nekoliko poteza su sigurno u konkurenciji za top 10 večeri.

 

 

Ipak Voriorsi su odneli pobedu protiv Denvera rezultatom 124:114.

 

 

San Antonio je savladao Sakramento sa 107:100. Bogdanović je bio odličan, 16 poena, po 5 skokova i asistencija, pogodio je obe trojke, imao 60% šuta. Ipak, ovo je bila noć Davisa Bertansa koji je ubacio 28 poena, šest trojki. Kingsi su bili na +14 posle Bogdanove trojke u prvom poluvremenu, imali dvocifrenu prednost posle prvog dela, ali nije bilo dovoljno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading