NOVI SPEKTAKL POSLE ARENE: Zvezda i Partizan će imati dodatan motiv, F4 Evrolige na KULTNOM stadionu!

Autor:

Sport

31.05.2022

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši večitih rivala igrali bi na jednom od najvećih hramova fudbala u istoriji!

NOVI SPEKTAKL POSLE ARENE: Zvezda i Partizan će imati dodatan motiv, F4 Evrolige na KULTNOM stadionu!

Foto: Starsport

Finale Evrolige u beogradskoj Areni

Evropsko prvenstvo u košarci 2015. godine bilo je posebno pošto su tada utakmice na Starom kontinentu igrane na fudbalskom stadionu!

Domaćin je bio stadion "Pjer Moro", dom fudbalera Lila kapaciteta 50.168 gledalaca, ali je zatvoreni deo za košarkaške mečeve bio kapaciteta od 27.000 gledalaca.

Čelnici Evrolige odavno su istakli da žele da Fajnal-for elitnog takmičenja održe na stadionu, a prva opcija biće ni manje nego više "Santjago Bernabeu", dom fudbalera Real Madrida.

Tako nešto moglo bi da se desi naredne sezone kada renovirani stadion šampiona Evrope počne sa radom, a prednost je novi krov koji se uvlači.

Ukoliko stadion "Santjago Bernabeu" bude domaćin F4 Evrolige, kapacitet će mu biti 85.000 gledalaca što bi bio rekord kada je u pitanju Fajnal-for elitnog takmičenja.

Ovo će sigurno biti dodatan motiv i za košarkaše Crvene zvezde i Partizana, jer se nadamo da će Srbija imati dva predstavnika u najjačem takmičenju na Starom kontinentu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading