DA BI IGRALI ZA REPREZENTACIJU, MORATE DA IMATE VELIKU ŽELJU: Željko Obradović progovorio o Nikoli Jokiću!

Autor:

Sport

29.05.2022

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompletna srpska košarkaška, ali i sportska javnost sa nestrpljenjem iščekuje informaciju, hoće li najbolji srpski košarkaš ovog leta poneti nacionalni dres.

DA BI IGRALI ZA REPREZENTACIJU, MORATE DA IMATE VELIKU ŽELJU: Željko Obradović progovorio o Nikoli Jokiću!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Ovo pitanje ne postavlja se samo u Srbiji, već i u regionu. Naime, novinare portala „Index.hr“ tokom intervjua sa najtrofejnijim evropskim košarkaškim stručnjakom, interesovalo je kakvo je njegovo viđenje problematike Nikole Jokića i srpske košarkaške reprezentacije.

Aktuelni trener Košarkaškog kluba Partizan, Željko Obradović, tim povodom je izjavio:

- Razloge zbog kojih Nikola nije došao, on najbolje zna. Prava adresa je on. Pričamo o čoveku koji je bio MVP NBA lige. Koji dominira i koji je broj utakmica odigrao... Da bi igrao za reprezentaciju, morate da imate ogromnu želju.. Zaista ne mogu da pričam o tome koji su njegovi motivi. Ja bih, kao i svi ovde u Srbiji, voleo da ga vidim u reprezentaciji ponovo. I da što češće bude. To je igrač kakvog mi nemamo. Voleo bih to da se vidi, nažalost zamor materijala dovodi do toga da igrači ponekad odustaju – istakao je Željko Obradović i dodao:

- Moja jedina želja je da Nikolu Jokića vidim što češće u reprezentaciji Srbije - zakključio je Obradović.

Republika

Foto: Starsport

Ponovo u reprezentativnom dresu?

 

Svakako svi ljubitelji košarke u Srbiji bi voleli da vide Nikolu Jokića, najkorisnijeg košarkaša ovosezonske NBA lige,  u nacionalnom dresu, jer je potpuno jasno da sa njim u ekipi, Svetislav Pešić i srpska nacionalna selekcija bi mnogo lakše stigla do ciljeva koje kompletna javnost očekuje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Solo

29.05.2022 18:38

Ta Srpska reprezentacija koje ima istorisko znacenje za Kosarku svugde u svetu ga je i izbacila na videlo i privukao je paznju raznih Klubova...Ali da on nama kaze da nemoze da igra za Reprezentaciju odakle je i bukvalno krenuo u svet to je cisto izivljavanje koje nije samo on primenio nego i jos neki igraci..Vazniji su mu njegove Ergele Konja nego Srpski narod koji voli kosarku..Jedan vrlo nezreo momak za svoje godine gde jos uvek pita Tatu i Mamu sta ce da radi !!!!..Netreba nam takav covek u timu koji bi samo preneo negativne osecaje prema drugima i kad je igrao nije bio karakter na koga mozes da se oslonis..