DOMINACIJA, PA ŠOK U BOSTONU! Seltiksima malo i Braunovih 40, Majami vratio BREJK uz povredu SUPERSTARA! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.05.2022

06:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Brejk" Hita!

DOMINACIJA, PA ŠOK U BOSTONU! Seltiksima malo i Braunovih 40, Majami vratio BREJK uz povredu SUPERSTARA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Duel Smarta (Boston) sa Adebajom i Hirouom

Košarkaši Majamija savladali su kao gosti Boston rezultatom 109:103, čime su poveli sa 2:1 u finalnoj seriji Istoka NBA plej-ofa. Tim sa Floride napravio je "brejk" fenomenalnom igrom u prvoj četvrtini koju je rešio u svoju korist sa ubedljivih 39:18, nakon čega Seltiksi nisu uspeli da se potpuno vrate i stignu do preokreta do samog kraja utakmice.

Pobednički sastav predvodio je Adebajo, koji je zabeležio dabl-dabl učinak od 31 poena i deset skokova, a pratio ga je Pi Džej Taker sa 17 koševa.

Bostonu nije pomogla ni odlična igra Brauna koji je ubacio čak 40 poena, uz devet uhvaćenih lopti, a istakao se i veteran Horford sa 20 koševa i 14 skokova.

Ipak, trener Majamija Erik Spolstra suočava se sa ogromnim problemom pred nastavak serije. Prva zvezda tima Džimi Batler doživeo je povredu kolena, usled čega nije mogao da igra u drugom poluvremenu treće utakmice, a pitanje je hoće li biti spreman za nastavak serije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Batlerovo koleno brine Majami

Meč broj 4 na programu je u noći između ponedeljka i utorka, takođe u "TD Gardenu", dok se doigravanje u najkvalitetnijoj ligi sveta nastavlja već večeras susretom Dalasa i Golden Stejta (0:2).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading